Mini one

Mini one u Auto kuci Radulovic za 15.987 EUR

Ovlašćeni diler BMW i MINI vozila, Radulović Group nudi vozila Mini One po specijalnoj ceni od 15.987 evra sa bogatim paketom opreme.

U standardnoj opremi Mini One dolazi sa 8 vazdušnih jastuka (za vozača i suvozača, bočni i prozorski), radio MINI CD-6 zvučnika sa AUX konekcijom, čeličnim felnama od 15 inča, mehaničkim podešavanjem prednjih sedišta, podešavanjem naslona i dužine, podešavanjem visine vozačevog sedišta, ABS-om (sistem protiv blokiranja kočnica), CBC-om (kontrola kočenja u krivinama), EBD-om (elektronska kontrola raspodele sile kočenja), Runflat indikatorom promene pritiska u gumama, centralnim zaključavanjem automatski pri brzini od 16 km/h i senzorom za sudar, za aktiviranje sva 4 upozoravajuća migavca i unutrašnjeg osvetljenja, kao i za otključavanje vrata. Od dodatne opreme se izdvajaju svetla za maglu, manuelni klima uređaj i alu.felne“5-Star Spooler“ od 15 inča.

Za vozila sa lagera u Beogradu isporuka je tri dana po uplati. Za vozila sa centralnog lagera u Nemačkoj isporuka je 15 – 20 dana po uplati avansa. Za vozila koja se poručuju isporuka je 2-3 meseca od uplate avansa.

Dodatne informacije možete dobiti na adresi Radulović Group Beograd, Dragoslava Srejovića bb 011 2080 180, Višnjička 53a, 011 2080 888. Novi Sad Novosadski put 71, 021 820 888. Kao i na www.radulovic-group.com

Izvor: auto.blog.co.yu

SHARE

PR MARKETING

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment

0 коментара:

Постави коментар